Writer's thought

"I write what I think.
But, sometimes our feelings is difficult
to be disclosed with words".

How do you rate my blog?

Thursday, October 1, 2009

boring..

Apabila tiba saja hari minggu, kepala dah mula pening.Pening sebab ‘keboringan’ yang melampau melanda kehidupan.Inilah antara ‘disadvantage’ kehidupan secara solo tanpa berteman, kalau berkeluarga tu lainlah, mungkin masa yang terluang dapat dikongsi bersama-sama keluarga tercinta.

Hai..bilalah masanya tu kan?….insyaAllah..sama-sama doakan.

Asal ‘weekend’ saja, rasa boring.Asal boring saja weekend.Rasa-rasanya memang tidak dapat dipisahkanlah ‘boring’ dengan ‘weekend ‘ ni.Walaubagaimanapun, hujung minggu kali ini tidaklah sebosan seperti minggu-minggu yang sebelumnya (kecuali hujung minggu di kampung bersama ngan family terchenta).

Minggu ni aku tak balik kampung sebab ade perkara yang perlu diselesaikan dahulu. So sowie to my mum. Takleh ikut mak pegi shopping. Bulan oktober nie mmg jadual aku fix sket. Tiap2 ujung mggu, ade je aktiviti.

Bulan november lak sibuk ngan final exam. Wish me luck k..

4 comments: